back to top
NaslovnicaZabava"Poželjela bih da su se mnogi OVAKO PONAŠALI kada sam ja prolazila...

“Poželjela bih da su se mnogi OVAKO PONAŠALI kada sam ja prolazila kroz razvod” – Kija Kockar komentarisala raspad brakova Harisa i Dragane (Video)

Kija je cijeli dan provela na fakultetu. Jutros je imala kolokvijum iz Ustavnog prava, završila je sve, rezultate ćemo vidjeti, ali bitno je da je uradila. Sutra ima predavanja, vežbe – rekla je Kija, pa se osvrnula na svoju pevačku karijeru:

“Bilo bi ti bolje da imaš muža i dijete” Kija Kockar šokirana porukom koja joj je stigla, uslijedio odgovor – sve podijelila javno: “Život nije školovanje” (FOTO)

Kija Kockar zaljubljena i oko razvoda brakova

- Advertisement -

– Definitivno sam to stavila po strani. Meni ljudi šalju za privatne zabave, nikada to pre nisam radila, a kamoli sad – izjavila je Kija, pa prokomentarisala krah brakova Harisa Džinovića i Dragane Mirković.

Dragana i Haris

– Prošla sam to i zato to neću da komentarišem, jer bih volela da su mnogi ovako odgovorili kada sam ja bila u pitanju. To je njihov život i njihova privatna stvar, šta je će oni da kažu u javnosti to je njihova stvar, ali ja neću ništa – rekla je Kija, koja se pre nekoliko godina razvela od pevača Slobe Radanovića, koji ju je javno prevario pred celom nacijom.

Javnost nedeljama bruji o razvodima na estradi

- Advertisement -

Već nedeljama unazad javnost bruji o poznatim parovima, a nedavno je voditeljka Jovana Jeremić dala svoj sud.

Jovana: “Dragana je znala da joj je Toni neveran”

Toni i Dragana

Toni i Dragana

Jovana o razvodu Meline i Harisa

– Šta je tu iznenađujuće? Šta je Haris mislio? On je deda za Melinu. Ništa nije iznenađujuće, što se foliramo? Čovek je 30 godina stariji od nje. On je deda, a ona izgleda kao avion. I on je pogrešio, kao što je i Dragana pogrešila. Ona bi sad bila srećna žena da je ostavila Tonija pre 10 godina. Menjaj žene, opijaj se, konzumiraj različite stvari koje konzumiraš, ali bez mene, je l’ tako? Da je bila iskrena sada bi bila srećna, uspešna, veliku karijeru, puno para, trećeg bitnog frajera u životu… Isto tako Haris. Šta je očekivao? – rekla je ona i zaključila:

Haris i Melina Džinović

Haris i Melina Džinović

– Trebalo je da sam da slobodu Melini. Sam. Da dođe i kaže: “Ženo, hvala ti. Dvoje divne dece imamo. Proveli smo jedan predivan deo života zajedno, ali ti si mlada. Ja sam deda. Ne mogu ni u s**su da ti pariram, nigde ne mogu da ti pariram, evo ti tvoja sloboda. Hoću da ostanemo prijatelji, nedeljom dođi da pijemo kafu, da se družimo sa decom, biću ti večni prijatelj. Ti si mlada, zaslužuješ da imaš još puno dobrog, kvalitetnog s**sa, izlazaka, provoda, ne mogu to više da ti priuštim, ja sam mator čovek. Ali u meni ćeš uvek imati dobrog prijatelja i da, kad god te povrede, čak i oni drugi muškarci koji dolaze posle mene, u meni ćeš imati sigurnu luku”. Tada bi bio frajer, a ne da sada pljuje Melinu. Potpuno je normalno što ga je ostavila. Ne pravdam samo način na koji je uradila. Trebalo je prvo da se razvede. Ja sam jedna od retkih koja ju je branila u javnosti, zato što je to normalno. Što da se foliramo? – rekla je ona i prokomentarisala to što je u više navrata gostovao na televizijama i pričao o krahu njihovog braka:

– Razumem da je Haris povređen, varala ga je, shvatam, ali to se ne radi tako. Mora da se izdigne iz cele situacije. Ni meni nije uvek bilo lepo u životu, ali sam uvek bila gospođetina.

Izvor: ( www.blic.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

CRTANJEM DO SPOZNAJE: Kroz dečije crteže otkrijte emocionalni svijet mališana!

Svetleća tabla za crtanje - inovativna igračka za decu Svetleća tabla za crtanje je jedinstvena...

UŽASNO: Čovjek stradao od strujnog udara nakon što je dizalica zakačila dalekovod

U Bileći se dogodila nesreća u kojoj je jedna osoba poginula nakon što je...

BIVŠI FUDBALER OSUĐEN NA 11 GODINA ZATVORA ZBOG ŠVERCA 115 KILOGRAMA KOKAINA: Pastorak Roganović uhapšen!

Damjan Roganović osuđen na 11 godina zatvora i novčanu kaznu Damjan Roganović, koji je uhapšen...

CRTANJEM DO SPOZNAJE: Kroz dečije crteže otkrijte emocionalni svijet mališana!

Svetleća tabla za crtanje - inovativna igračka za decu Svetleća tabla za crtanje je jedinstvena...

UŽASNO: Čovjek stradao od strujnog udara nakon što je dizalica zakačila dalekovod

U Bileći se dogodila nesreća u kojoj je jedna osoba poginula nakon što je...