NaslovnicaZabavaPromenjena lokacije regionalne konferencije FIRESTARTER

Promenjena lokacije regionalne konferencije FIRESTARTER

Objavljeno:

Obaveštavamo vas da je usled više sile došlo do promene mesta održavanja regionalne konferencije FIRESTARTER koja se odrzava 31. oktobra i 1. novembra u Beogradu.

Naime, CEXAS je juce obavešten da se, zbog kvara na protivpožarnoj mreži zgrade Jugoslovenske kinoteke u Uzun Mirkovoj 1, svi događaji u tom prostoru otkazuju do daljnjeg. Umesto u Jugoslovenskoj kinoteci, događaj će biti organizovan u Skills Experience Centru, na adresi Bulevar Mihajla Pupina 10z, visoko prizemlje lokal 36, 11070 Novi Beograd.

S obzirom na to da je ova promena nastupila u poslednjem trenutku, neposredno pred održavanje konferencije, rešenje su pronasli u prostoru partnera koji omogućava da se obezbedim sve neophodno za sve goste – predavače, učesnike i sponzore. Događaj će se, zbog kapaciteta prostora, održati sa manjim brojem učesnika nego što je inicijalno planirano, ali u saglasnosti sa prethodno definisanom agendom i sadržajem programa.

Ono na šta mogu da utiču jeste da istraju u kvalitetu programa i iskustvu koje će obezbediti učesnicima i daće sve od sebe da nadmaš očekivanja i pokažu CX na delu, uprkos situaciji.

Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite se našoj koleginici Nataši na telefon 062 93 77 152 ili email [email protected]

Na ovom linku nalazi se pin za tačnu lokaciju Skills Experience Centra

Parking: YUBC poseduje sopstveni parking, koji je besplatan. U slučaju da ne pronađete slobodno mesto u okolini YUBC postoje javni parkinzi (uz sam YUBC, kao i preko puta) koji su u plavoj zoni. Takođe, pored samog YUBC postoji i privatni parking na kojem uvek ima mesta, a nalazi se na ovoj lokaciji.

Interesovanje ove godine je bilo zaista veliko i raduje nas vatra koju smo pokrenuli širom regiona, a u vezi customer experience i employee experience oblasti.

Žao nam je zbog promene koja je rezultat vis major, ali smo rešeni da nam ista ne bude kamen spoticanja. Verujemo da će teme CX i EX, zahvaljujući svima vama i brojnim govornicima i stručnjacima iz sveta i regiona koji sa entuzijazmom dolaze da učestvuju u FIRESTARTER pokretu, nastaviti da se šire i utiču na primenu savremenih strategija za rast i osnaživanje kompanija.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije objave

OVO ĆE SVE DA RAZJASNI! OČEKUJU SE NALAZI OBDUKCIJE VANJE I FRIZERA: Makedonski MUP sprema nove krivične prijave

U Skoplju se čekaju nalazi obdukcija i preuzetih bioloških tragova ubistava Vanje Đorčevske (14)...

KRUŠEVAC U ČETVRTAK IZLAZI NA AUTO PUT! Zatvaranje auto-puta Pojate – Preljina zbog završnih radova

KRUŠEVAC - Zbog puštanja u saobraćaj Poddeonice 3: Makrešane – Kruševac (Koševi) auto-puta E761:...