back to top
NaslovnicaZabavaPropast porodice "Džon i Kejt plus 8": Djeca odrasla, a majka im...

Propast porodice “Džon i Kejt plus 8”: Djeca odrasla, a majka im krade 100.000 dolara da bi preživjela

Da li se sjećate neobične desetočlane porodice iz rijalitija “John & Kate plus 8”? Šestorke Džona i Kejt Goslin iz emisije koju su pratile milioni ljudi širom svijeta proslavile su 18. rođendan, dok bliznakinje Kara i Medlin imaju 23 godine. Porodica se potpuno raspala, a prljavi detalji i dalje isplivavaju.

Džon i Kejt Goslin su postali poznati javnosti kada su, nakon bliznakinja, dobili – šestorke. Brzo su dobili ponudu za rijaliti emisiju, koju su prihvatili bez razmišljanja, ne sluteći da će im to zauvijek promijeniti živote. Nakon razvoda od Džona, Kejt je nastavila sa snimanjem, pa je emisija preimenovana u “Kejt plus osam”. Uslijedio je niz skandala, a u posljednjoj javnoj raspravi tata Džon tvrdi da majka Kejt krade novac od svoje djece. Riječ je o značajnoj sumi od 100.000 dolara.

Džon Goslin tvrdi da je njegova bivša supruga Kejt ukrala 100.000 dolara od njihove djece, ali rijaliti zvijezda tvrdi da je samo “pozajmila” sredstva.

U pravnim dokumentima koje je prikupio The Sun, zvijezda “Kejt plus 8” priznaje da je dva puta podigla po 50.000 dolara iz fondova svoje djece, ali tvrdi da je to uradila “radi preživljavanja”.

U sudskom podnesku iz 2019, Kejt tvrdi da su sredstva sa računa njene djece Hanine i Kolinove korištena za “pokrivanje troškova za nju i djecu”, ali iste godine kupila je kuću pored jezera u Sjevernoj Karolini vrijednu 750.000 dolara.

“To je odvratno i moralno veoma pogrešno”, rekao je Džon za The Sun.

– Roditelji ne bi trebali podizati novac sa ovih računa bez dozvole i bez potpisivanja dokumenata da će ga vratiti – ali ona nije dostavila dokaze i nikakva plaćanja nisu izvršena.
“Ne možete živjeti samo od novca svoje djece”, dodao je on.

U dokumentima, Kejt također tvrdi da osmoro djece zapravo duguju novac jer je platila njihove privatne školarine iz svog džepa.
“Dakle, mislim da ne želim to naplatiti, ali sam pozajmila 100.000 dolara iz dječjeg fonda”, tvrdila je u podnesku. “Tehnički mi duguje 387.000 dolara.”

Iako bivši par dijeli osmoro djece, Džon je ranije izjavio da ima odnos samo sa Hanom i Kolinom.
“[Komunikacija sa] djecom koje žive sa Kejt je veoma teška jer nemam otvoren odnos s njima”, rekao je na proslavi kada su njegova šestorica napunila 18 godina 10. maja.

“[Kejt] me je udaljila od tih djece. Mislim da je bila loša roditeljska odluka”, tvrdi on, dodajući: “Bilo bi mnogo bolje da je bila otvorenija s njima i bolje objasnila stvari”.

Dok Hana i Kolin žive sa svojim ocem od augusta 2021, Aleksis, Aden, Džoel i Lija žive sa Kejt.
Džon – koji također dijeli bliznakinje Karu i Medlin sa Kejt – rekao je da se konačno osjeća “slobodnim” nakon što je okončao višegodišnju bitku za starateljstvo sa bivšom.

“Slobodan sam u smislu da sada imam odraslu djecu. Imam svoj posao i sad je vrijeme da idem dalje”, objasnio je Džon.

Izvor: Page Six

Naslovna fotografija: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia


Izvor: ( citymagazine.danas.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

Oslobodite se nelagodnosti i olakšajte sebi: Ne morate trpjeti danima zbog bolova u leđima!

Bolovi u leđima - Spinemax LD1 dekompresioni pojas Bolovi u leđima mogu biti prolazni, ali...

Ratni veteran ubio rođenu majku u staračkom domu, pucao u nemoćne ljude i zaposlene: Petoro mrtvih – sve žene, ima ranjenih

U Daruvaru hrvatski ratni veteran ubio 5 ljudi, uključujući majku i staračke domove Nezvanično, hrvatski...

Pozdrav, brate: Meštanin se susreo LICEM U LICE sa Hajrizijem, evo šta mu je TRAZIO! Kako je pomogao policiji da PRONAĐU MONSTRUMA

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić opisao je danas kako je izgledala potraga za albanskim...