back to top
NaslovnicaZabavaPROSLAVITE SPASOVDAN UZ KURIR: Danas dobijte poklon ikonu Vaznesenje Gospodnje sa zlatotiskom...

PROSLAVITE SPASOVDAN UZ KURIR: Danas dobijte poklon ikonu Vaznesenje Gospodnje sa zlatotiskom i molitvom

Danas vas očekuje posebna ponuda! Uz svaki kupljeni primjerak Kurira dobijate ekskluzivni poklon – Ikona Spasovdana.

Ova predivna ikona nije samo ukras za vaš dom, već i duhovni simbol vjere i nade. Spasovdan, poznat i kao Vaznesenje Gospodnje, obilježava se kao dan kada se Isus Hristos, nakon vaskrsenja, uzneo na nebo pred svojim učenicima. Ikona Spasovdana unosi svjetlost i duhovnu snagu u vaš dom, podsjećajući vas na značaj ovog svetog praznika.

Spasovdan, ili Vaznesenje Gospodnje, slavi se 40 dana nakon Vaskrsa i predstavlja jedan od najvažnijih hrišćanskih praznika. Na ovaj dan, prema vjerovanju, Isus Hristos se uzneo na nebo, čime je završio svoje zemaljsko poslanje i otvorio vrata vječnog života. Spasovdan je simbol vjere u Hristovo vaskrsenje i obećanje spasenja za sve vjernike.

- Advertisement -

Tradicionalno, ovaj praznik je prilika za molitvu, bogosluženje i okupljanje porodice, uz podsjećanje na važnost duhovne povezanosti i vjere. U mnogim krajevima, Spasovdan se obilježava i narodnim običajima i svečanostima koje naglašavaju radost i svetost dana.

Nabavite svoj primjerak Kurira i obradujte se ovom značajnom ikonom. Ikona Spasovdana će postati važan dio vašeg doma, donoseći vam duhovni mir i blagoslov. Unesite dio svetosti ovog praznika u svoj život i dozvolite da vas vodi vjera i nada koju Spasovdan simbolizuje.

Ne propustite priliku da obogatite svoju kolekciju duhovnih predmeta ovom vrijednom ikonom. Uživajte u posebnom poklonu i obilježite Spasovdan na poseban način sa Kurirom!

Kurir

- Advertisement -

Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

LEPOTICA KOJA JE RADOVALA VUJOVIĆU RODILA DETE: Glumac je mesecima krio od javnosti, niko nije znao za njihovu tajnu

Čuli ste vijest da je glumac Radovan Vujović nedavno postao otac ćerkice Olge sa...

STANOJEVIĆ NAKONATRAZIJE PROTIV DINAMA: “Imamo želju da pokušamo napraviti nešto”

Sutra od 20 sati, fudbaleri Partizana gostuju kijevskom Dinamu U sklopu prvog meča drugog kola...