NaslovnicaRegionREGION PLAČE OD SMEHA! Bosanci u Nemačkoj UKRALI jagnjad, pa liftom pravo...

REGION PLAČE OD SMEHA! Bosanci u Nemačkoj UKRALI jagnjad, pa liftom pravo na 5. sprat! Pažnja! Ostatak priče nije VIC!

“Nismo kupili, mi smo ukrali dva janjeta”, šokirao je već prvom rečenicom Salko, nekadašnji bosanski gastarbajter u Nemačkoj, koji je opisao nesvakidašnju avanturu iz mlađih dana sa drugarom Osmanom u Hamburgu!

Elem, došao mu Osman u goste u Hamburg i njih dvojica pošla malo da se provozaju unaokolo njegovim prvim kolima…

– Hamburg ti je ko Hamburg ko Bosna, mi šetali, pase 1.000 ovaca, niđe čobana… Kaže meni Osman: Salko, viđe dobrih janjaca, a ja pitam šta bi ti? On kaže ajmo ukrast dvoje… i on uhvatio dvoje, seo pozadi i držao im usta da ne bleče… a kad smo došli u Hamburg, bio mrak a ja sam stanovao peti sprat… Pitam gde ćemo klat, on kaže kod tebe u stanu… Kako u stanu, kaže on lako! Mi u lift, ko god otvori vrata, đe god stane lift, nas narod vidi, samo se krste i bježu od nas. Došli na peti, kod mene u stan, ja sam tad bio oženjen Crnogorkom, ona me pita đe ćeš sa tim… Đe ću, pa u kupatilu?!

I dok sam ja ono klao, ono drugo blečalo… Sutra ujutru zove mene komšinica, bila iz Modriče, jedna muslimanka, i kaže: Meni se Salko prikazalo… Šta ti se prikazalo?…. Kaže, bleči ovca, a kako će ovca blečati, a šta ću, jesam li poludela, nisam, čujem bleči…

– Ja ćutim, samo se smejem, a ovaj moj Osman stoji tamo iza mene, čeka s kožama i drobovima u kesama da bacimo – ispričao je Salko, darovit za pripovedanje!

Ceo region slušao je i gledao u neverici ne mogavši da zaustavi smeh…

Kurir.rs/SĐP/Facebook Novi Grad info

Kurir

Najnovije objave