back to top
NaslovnicaZabavaRooftop CineStar Ada Mall 2024: Salsa, veče kviza, filmski program

Rooftop CineStar Ada Mall 2024: Salsa, veče kviza, filmski program

Posjetiocima Beograda i Beograđanima nudi se nezaboravno ljeto pod zvijezdama na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu: Rooftop CineStara u Ada Mallu. Očekuju ih atraktivni novi događaji koji će ljeto učiniti osvježavajućim: salsa večeri, kviz večeri, Movies & Bar i mnogi drugi.

Otvoranje ljetne sezone događaja pod nazivom “Letnji vibe” planirano je za 24. maj u 20.00 uz prvu Salsa večeru, gdje ljubitelje muzike očekuje ritam i strast kubanske muzike, bez obzira da li su početnici ili iskusni plesači. Posebno zadovoljstvo je plesati i zabavljati se pod otvorenim nebom.

Nakon otvaranja, slijedeće Salsa večeri zakazane su za subote: 15. jun, 22. jun, 29. jun, 6. jul, 13. jul, 20. jul, 27. jul, od 20.00 do ponoći. Kotizacija se plaća na blagajni bioskopa tog dana i iznosi 400 dinara, uključujući i jedno piće iz ponude u baru. Posjetioci koji kupe ulaznicu za bilo koji film tog dana, imaju besplatan ulaz na Salsa veče.

- Advertisement -

Kviz večeri su postali popularan oblik zabave širom svijeta gdje učesnici mogu demonstrirati svoje znanje i osvojiti sjajne nagrade.

Rooftop CineStar Ada Mall 2024: Salsa, kviz večeri, filmovi
Foto: CineStar Cinemas

Za “CineQuiz” općeg znanja, potrebno je prijaviti svoj tim koji će učestvovati u provjeri znanja u različitim kategorijama, od filmskih činjenica do opće kulture. Zagarantovan je smijeh, zabava i uzbudljiva atmosfera.

CineKviz večeri se održavaju petkom u 20h: 31. maja, 21. juna, 12. jula. Potrebno je rezervisati mjesta na broj telefona: +381 64 1260998. Kotizacija se plaća na blagajni bioskopa, na dan događaja i iznosi 320 dinara – a uključeni su i mali slani kokice.

Movies & Bar atmosfera je spremna svakodnevno na terasi s jednim od najljepših pogleda na grad: 4. sprat – Rooftop CineStar u Ada Mall-u. Možete uživati u zanimljivom spoju filmova i pića na Movies & Bar večerima uz degustaciju po izboru, a zatim pogledati željene filmove u bioskopu. Idealno za izlaske s prijateljima ili voljenom osobom.

Ističu se filmski naslovi koji će oduševiti ovog ljeta: “Furiosa: Pobesneli Maks Saga” od 22. maja premijerno na CinePremiere večeri. Zatim “U mojoj glavi 2” od 13. juna, “Ezra” – prekrasna priča o autističnom dječaku i njegovoj porodici s Robertom de Nirom na čelu glumačke postave, “Bajkeri” u kojem glumi Tom Hardi od 20. juna, te filmovi “Grozan ja 4”, “Horizont” s Kevinom Kostnerom, “Tiho mesto – Dan prvi”, “Tornado 2” i “Ghost: Rite Here Rite Now”…

- Advertisement -

Više detalja na ovoj stranici.

Izvor: ( citymagazine.danas.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave