NaslovnicaZabavaSIN NEBOJŠE DUGALIĆA OCA UČINIO PONOSNIM Njegov naslednik takođe je UMETNIK i...

SIN NEBOJŠE DUGALIĆA OCA UČINIO PONOSNIM Njegov naslednik takođe je UMETNIK i zvanično je NAJBOLJI, a glumac se pohvalio njegovim rezultatima

Nebojša više od dvadeset godina uživa u srećnom braku sa suprugom Draganom, koja mu je u mladosti bila i koleginica, ali je glumu odlučila da ostavi po strani i u potpunosti se posveti porodici i deci.

Blic preporučuje

Reči koje kidaju dušu: Govor Nebojše Dugalića na sahrani Žarka Lauševića RASPLAKAO SVE PRISUTNE (VIDEO)

“NE BRINI, REKLI SU MI DA IMAM 20 ODSTO ŠANSE” Nebojša Dugalić o poslednjem razgovoru sa Žarkom Lauševićem: “Sa lakoćom je govorio o svom odlasku”

Foto: V. Sporčić / RAS Srbija

Nebojša Dugalić

Nebojša i Dragana veoma su bogati, s obzirom da imaju petoro divne dece, kojima su dali divna starinska imena: Jana, Vidan, Bogdan, Kalin i Ilina.

Od roditelja su definitivno nasledili ljubav prema umetnosti, a jedan od sinova, Bogdan, vrhunski je pijanista.

Bogdan je od malena pokazivao naklonost prema muzici, a nakon godina negovanja talenta, ali i napornog usavršavanja, sada je došao do broja jedan.

Otac Nebojša podelio je sa javnosti koliko je ponosan na njega, te se na društvenoj mreži Instagram pohvalio Bogdanovim zavidnim rezultatima.

www.instagram.com

– Podela lepih vesti! Bogdan Dugalić osvojio je prvo mesto na takmičenju u Valdarnu u Italiji! Hvala svima na podršci i na učešću u radosti – napisao je glumac ispod fotografije, a čestitke su se samo nizale.

Podsetimo, prošle godine Bogdan je bio na drugom mestu na prestižnom međunarodnom takmičenju pijanista „Maj Lind“ u Helsinkiju, a glumac se ne libi da lepe vesti podeli sa svojom vernom publikom.

VIDEO: Intervju Nebojša Dugalić

Intervju Nebojša Dugalić


Najnovije objave