NaslovnicaVestiŠTA DA OČEKUJETE OD ČOVEKA KOJI JE SVOJU VOJSKU PREDAO NATO-u ...

ŠTA DA OČEKUJETE OD ČOVEKA KOJI JE SVOJU VOJSKU PREDAO NATO-u Vučić o izjavama Ponoša: Ja da optužujem svoju zemlju – Ne pada mi na pamet

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na izjave Zdravka Ponoša, rekavši da ne smeju da pisnu onima koji su stvarno krivi, jer su kukavice.

Foto: Printskrin/EPA/ilustracija

– Šta da očekujete od čoveka koji je uništio svoju vojsku, predao je NATO-u. – Kada optužujete Srbiju, problem je u tome što se vaše reči analiziraju na međunarodnom planu, abolirate ubice male Milice i male Sanje i male Bojane koja je bila najmlađe dete koje je ubijeno u Kuršumliji. Svu tu decu ubili su oni koji su protivpravno izvršili agresiju na našu zemlju. Danas, za bilo šta slično vi ćete reći i da prihvatite i pola od toga “to je izdaja”, a da ne prihvatite “vi ste odgovorni za bombardovanje”. Krivi su neki odavde, zbog čega, zato što su odbili plan u Rambujeu? To je strašno licemerje. Taj mentalitet dodvoravanja, kao najgori oblik muškarca koji ne smeju da kažu ništa šefu na poslu, pa dođu kući i tuku ženu. Dakle, ja da optužujem svoju zemlju – ne pada mi na pamet! Ja njih optužujem što su zakatančili fabrike u Srbiji, 500.000 ljudi u Srbiji je bez posla ostalo, optužujem ih da nisu vodili računa o našoj zemlji. O državi i narodu nisu razmišljali. Pozivam ljude da razmišljaju o našoj državi, jer nemamo rezervnu. Nisu stvari idealne, uvek je lako pronaći razloge zbog kojih ćete da se ljutite. Ali jasno je da je glas za njih glas protiv ove zemlje, protiv vitalnih interesa ove zemlje – naglasio je Vučić o predstojećim izborima. 

Preporučujemo

Najnovije objave