back to top
NaslovnicaRegionŠTA JE DOVELA DO TRAGEDIJE KOJA JE ŠOKIRALA REGION? AMELA PLANIRALA SA...

ŠTA JE DOVELA DO TRAGEDIJE KOJA JE ŠOKIRALA REGION? AMELA PLANIRALA SA DJECOM ODLAZAK KOD MUŽA U NEMAČKU

Mujaga Čičkušić, koji je skočio sa 14. sprata zgrade u Tuzli nakon što je ubio sekirom svoju suprugu Amelu i njihovo dvoje maloletne djece, živeo je i radio van granica BiH, a porodica je navodno planirala da proda stan i svi se presele u Nemačku.

On je radio kao medicinski tehničar u Nemačkoj, a pre odlaska, bio je zaposlen u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli zajedno sa svojom pokojnom suprugom.

“On je pre šest meseci otišao u Nemačku, a supruga je ostala sa dvoje djece u Tuzli. Prema izjavama komšija, nedavno su u oglasu objavili da prodaju stan jer je i ona zajedno sa decom planirala odlazak u Nemačku”, otkriva izvor.

- Advertisement -

Kako navodi ovaj izvor, Čičkušić je iz Nemačke došao prošle srede, a dva dana je sa porodicom proveo u skladnom odnosu. Sumnja se da je ubistvo bilo isplanirano što istražiteljima pokazuje činjenica da je sekira koja je zatečena u stanu bila nova.

Istražitelji nastavljaju da rade na rasvetljavanju motiva trostrukog ubistva i samoubistva.

Takođe, dosadašnje policijske provere su potvrdile da u ranijem periodu u policijskim stanicama u Tuzli i Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici.

U stanu je zatečen prizor koji ledi krv u žilama, a ceo stan je navodno uništen i ispremeštan. Supruga je, što je pokazala istraga, pokušala da spasi decu, ali nije uspela.

Prema nezvaničnim informacijama “Avaza”, tužioci i istražitelji sumnjaju da bi motiv stravičnog ubistva mogla biti ljubomora. Za sada ova informacija nije zvanično potvrđena.

- Advertisement -

Dan nakon otkrića tela Amele i dece, kolege i prijatelji opraštaju se od žene koju su opisali “kao prelepu, sa crnim, bistrim očima”. Kolege Kliničkog centra u Tuzli imaju samo reči hvale i zahvalnost za sve učinjeno, posebno u teškim trenucima korone.

Kurir
Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave