NaslovnicaZabavaŠTA JE ZAJEDNIČKO SVIM RATOVIMA KOJI SE TRENUTNO VODE U SVETU? Mile...

ŠTA JE ZAJEDNIČKO SVIM RATOVIMA KOJI SE TRENUTNO VODE U SVETU? Mile Kekin suptilno odgovara na sva goruća pitanja današnjice

Objavljeno:

“Pater familas” novi je singl skinut sa nedavno izdatog albuma Mileta Kekina “Nježno đonom”.

Trominutni svirani film u režiji maštovitog Doringa suptilno odgovara na goruća pitanja: Šta je zajedničko svim ratovima koji se trenutno vode u svetu?

– Na čelu zaraćenih država i naroda uvek su muškarci. Nikad žene, isključivo muškarci. Je li to neka urođena greška u proizvodnji kod nas muških ili je problem u tome da nas od malih nogu nešto pogrešno uče? – pita se Mile Kekin i poručuje:

– Za muškarčine koje ne žele klečati, nego plesati stiže “Pater familias”.

Sarkazmom stihova “Pukni puško/vrati nas u ta vremena/kad je muško bilo muško, a žena samo žena”, Mile komentariše patrijarhat i pita se:

– Odakle ta večna potraga za vođama koji treba da nas nas odvedu u bolje juče te zašto danas neki muškarci – retroseksualci radije pokorno kleče nego da ustanu i zaplešu u veselom ritmu pater familiasa? – ističe autor.

Inače, Mileta Kekina očekuju dva velika nastupa, u Beogradu 1.novembra u MTS Dvorani i 3.novembra u Novom Sadu u Master centru.

Bogati presek beskompromisnog i prepoznatljivog autorskog potpisa sastavljen od hitova samostalne karijere, ali i dobro poznatih hitova Hladnog piva, Mile će upotpuniti pesmama sa novog albuma.

(Kurir.rs)

Kurir

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije objave