back to top
NaslovnicaAlo.rsSTIŽE NEVRIJEME U BEOGRAD! Obilna kiša sa grmljavinom i gradom zahvatila ove...

STIŽE NEVRIJEME U BEOGRAD! Obilna kiša sa grmljavinom i gradom zahvatila ove dijelove Srbije

Poslije podne promjenljivo oblačno sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom i to prvo u zapadnoj Srbiji, a zatim mjestimično i u sjevernim i centralnim predjelima, a krajem dana i u Braničevskom i Borskom okrugu, upozorio je RHMZ danas poslije podne.

U Mačvanskom okrugu i Sremu ponegdje se očekuje veća količina padavina za kratak vremenski period, kao i pojava sugradice i grada.

Ovako trenutno izgleda nevrijeme u Lipničkom Šoru:

- Advertisement -

– U ovom času u Podrinju ima oblačnosti sa pljuskovima i grmljavinom, naročito na širem području Loznice. Ovaj oblačni i grmljavinski sistem u naredna dva sata premeštaće se u jugozapadnoj visinskoj struji dalje na sjeveroistok preko Mačve i dijelom preko Srema, uglavnom duž Save, pa bi zahvatio šire područje Šapca, potom i Obrenovca.

Poslije 18 časova ovaj grmljavinski sistem mogao bi da donese lokalne pljuskove i širem području Beograda, najavio je Đorđe Đurić.

A kako kaže Ivan Ristić, za popodne IRIE modeli daju dve različite varijante.

– Ušli su kišni oblaci koji su se stvorili oko Tuzle u Srbiju i prema mojoj aplikaciji idu prema Beogradu gdje se očekuju za sat vremena oko 17h, pratimo dalji razvoj – kaže on.

Ivan Ristić
Izvor: ( www.alo.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave