back to top
NaslovnicaHronikaSTRAŠNI PRIZORI KOD OBRENOVCA, IDENTITET POGINULOG OTROPEN! Detalji sudara autobusa i kamiona...

STRAŠNI PRIZORI KOD OBRENOVCA, IDENTITET POGINULOG OTROPEN! Detalji sudara autobusa i kamiona sa teretom otkriveni (VIDEO)

Na Valjevskom putu nakon sudara autobusa i kamiona pod teretom mogli su se vidjeti stravični prizori. Nažalost, u ovoj nesreći jedna osoba je izgubila život. Prema saznanjima, riječ je o muškarcu M. R., vozaču autobusa na liniji 860 T.

“Došlo je do sudara autobusa na liniji 860 T koji inače vozi na liniji Vukićevica i Industrijska zona Barič. Sudar se, čini se, desio kada je kamion prešao put iz još uvijek nepoznatih razloga i udario u vozačevu stranu autobusa. Nažalost, M. R. nije preživio, udarac je bio direktno u njega”, rekao je izvor za Kurir.

Neslužbeno saznajemo da je u ovoj nesreći povređeno 16 putnika autobusa, koji su brzo prebačeni u Urgentni centar i KBC Bežanijska kosa. Nesreća se dogodila oko 10:10 u selu Stubline kod Obrenovca.

- Advertisement -

Na objavljenim fotografijama se može vidjeti da su ljudi u panici napuštali autobus, dok su vatrogasci intervenisali i pomagali u izvlačenju nesrećnog vozača autobusa. Nažalost, hitna pomoć je samo mogla konstatovati smrt vozača.

Istraga je u toku, i još nema zvaničnih informacija o nesreći, ali hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta, zajedno sa policijom i vatrogascima.

Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave