NaslovnicaZabava"TAKAV NEKI BI MI PRIJAO" Milica Pavlović progovorila o partneru i iznela...

“TAKAV NEKI BI MI PRIJAO” Milica Pavlović progovorila o partneru i iznela uslove koje mora da ispuni, raspisala konkurs

– I Žiki sam rekla kako se uvek potrudim kada je njegova emisija u pitanju. Ne znam ni sama, ali ovaj format me uvek inspiriše. Verovatno zadto što dolazim da čujem neke nove nade, kao i neke lepe životne priče i onda kada posmatram svoj plakar uvek odaberem nešto što je oštro i svedeno, a opet malo pomerenije. Ni mi javne ličnosti nemamo puno prilika da prisustvujemo ovakvom formatu i onda se potrudimo da izaberemo baš dobre kombinacije za to – rekla je Milica Pavlović.

Blic preporučuje

(FOTO) MILICA PAVLOVIĆ PRIŠLA PRIJOVIĆKINOM DEDI NASRED KONCERTA Evo šta mu je rekla: Emotivna scena

(VIDEO) MILICA PAVLOVIĆ NA KONCERTU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ U ZAGREBU Pevačica u mini šortsu i vrtoglavim štiklama: Evo ko joj je pravio društvo

“DEDA JE DOLAZIO U KLUBOVE DA ME SLUŠA I IZLAZIO NA BINU” Milica Pavlović o porodici, prvi put spomenula MAĆEHINE ĆERKE

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Milica Pavlović

Pevačica je priznala da joj pojedini momenti u emisiji “Nikad nije kasno” bude uspomene na takmičenje „Zvezde Granda“ u kojem se sama takmičila.

– Momenat kada Dragana Katić najavljuje takmičare, kao i onaj trenutak kada meni dođe u ruke list da treba da pročitam ko se direktno plasirao dalje podsećaju me na taj sestrinski format „Zvezde Granda“ – naglasila je Milica.

Milica Pavlović

Foto: Blic TV / Ringier

Milica Pavlović

Pevačica je sinoć bila na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu čime je pokazala koliko podržava pevaicu koja pravi rekorde u arenama širom regiona.

– Meni je mnogo drago što mi mlađi pokazujemo da smo i te kako sposobni za velike koncerte i misli da je to lep pokazatelj svega toga. Pored fenomenalne Aleksandre tu je i Tea koju nikako ne smemo da preskočimo. Pokazalo se da je ovo godina žena, svidelo se to nekome ili ne. Uzeću nas tri za primer, i svakoj od nas je drago što nam publika ovako vraća i to je negde i lepota ovog posla – ispričala je Milica i potom iznela svoj sud o muškarcima na estradnoj sceni:

Milica Pavlović na Prijinom koncertu u Zagrebu

Foto: Aleksandra Aleksov / Ringier

Milica Pavlović na Prijinom koncertu u Zagrebu

– Nema ih na mapi, primećujete to. MIslim da su pustili nas žene da dominiramo ove godine.

Pevačica je rekla i da joj se još uvek nije pojavio emotivni partner.

– Pa ne znam gde da se pojavi? Možda da bude visio na reflektoru u Areni ili da popravlja šrafove? Ma nema ništa od toga sada, ali bi mi bilo drago i takav neki bi mi jako prijao – rekla je Milica.

(Grand)

VIDEO: Milica Pavlović na koncertu Aleksandre Prijović

Milica Pavlović na koncertu Aleksandre Prijović

Najnovije objave