back to top
NaslovnicaZabavaU crvenoj haljini toliko je zagrmljela da pored nje niko nije ni...

U crvenoj haljini toliko je zagrmljela da pored nje niko nije ni primijetio njenog muža: Najtužnija princeza zasijala je kao nikada prije.

Princeza Šarlin od Monaka, poznata kao najtužnija princeza, oduševila je prisutne na gala večeri koju su ona i njen suprug princ Albert organizovali za vozače Formule 1 nakon Velike trke Monaka.

Šarlin je ranije tog dana bila viđena na tribinama sa suprugom, a fotografije su uhvatile njen tužan izraz lica dok je gledala ka stazi.

Kasnije tokom večeri, princeza je zablistala u raskošnoj crvenoj haljini na gala večeri, držeći supruga ispod ruke. Izabrala je haljinu sa potpisom Lui Viton, sa gornjim delom prekrivenim sjajnim cirkonima.

Uz haljinu je nosila elegantnu torbu takođe Louis Vuitton, i par dijamantskih minđuša. Bila je diskretno našminkana i sa karminom u boji korala, povremeno se osmehujući.

- Advertisement -

Princ Albert je nosio klasično elegantno odelo sa crvenom leptir mašnom u skladu sa haljinom svoje supruge.

Par je pozirao pobedniku trke Šarlu Lekleru i njegovoj devojci Aleksandri.

Šarlin podseća mnoge na pokojnu lejdi Dajanu u eleganciji i stilu, ali i tužnom pogledu koji nosi.

Već godinama se spekuliše o krizi u braku Šarlin i Alberta, ali je princeza izjavila da se sada osjeća mnogo bolje. Nakon borbe sa mentalnim zdravljem i dugotrajnog oporavka, aktivnija je u javnom životu i uživa sa svojom porodicom.

Šarlin je izjavila da redovno šeta i da bi voljela vratiti se treninzima plivanja kako bi povratila energiju i osjećala se snažnije.

- Advertisement -

Izvor: Kurir


Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave