NaslovnicaZabavaVAŽILA JE ZA NAŠU NAJLEPŠU GLUMICU, A OVAJ KOLEGA JU JE OSVOJIO...

VAŽILA JE ZA NAŠU NAJLEPŠU GLUMICU, A OVAJ KOLEGA JU JE OSVOJIO Tri decenije su u braku i u Njujorku imaju BIZNIS: Njihova priča vraća veru u ljubav

Publika ga je zavolela u serijama “Ubice mog oca”, “Crna svadba”, “Porodica” i mnogim drugim ostvarenjima. Budući da je oduvek bio zaljubljen u glumu, možda nije nelogično ni što je svoju srodnu dušu pronašao upravo tu.

Foto: Vlada Šporčić / RAS Srbija

Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu na Festu

Snežana Bogdanović, koju publika zna po ulogama u seriji “Sinđelići”, “Šavovi”, “Sin” i mnoge drugim, Uliksa je upoznala 1994. godine u pozorištu dok je radila u predstavi “Zapali me.”

Oni su ubrzo nakon upoznavanja, zaljubili, potom venčali, a 1995. godine dobili i ćerku kojoj su dali ime Nika, koja se danas bavi režijom.

www.instagram.com

Uliksova i Snežanina bajka traje već 30 godina, a kako je glumac jednom priznao, on je sve zaljubljeniji u svoju suprugu.

www.instagram.com

– Mogu da kažem kako sam zaljubljeniji u svoju ženu danas nego što sam to bio nekad. Naš odnos je podjednako uzbudljiv kao što je bio i onda, što ne znači da nekom drugom nismo i te kako dosadni. Tih devedesetih gledao sam Snežanu na filmu i bio sam fasciniran njenim talentom i lepotom. Prema njoj sam imao odnos kao prema nečemu nedohvatljivom i nedodirljivom. Zanimljivo je da se nešto slično desilo i mom ocu, samo što je on tada već bio u braku – ispričao je jednom prilikom Uliks za “Hello”.

Oni su 1990-ih odlučili da će Beograd zameniti Njujorkom gde i dan-danas žive, a tamo su pokrenuli i biznis sa pekarom.

– U Njujorku živimo već deset godina. Ovaj grad je čudo, mislim da je jedan život malo da ga savladate. On je čitav svet, daje mnogo, razmazi vas potpuno, ponekad nismo ni svesni da smo postali deo njega, a s druge strane je surov i težak. Ako se borite za egzistenciju, lako postajete njegov rob i sluga – ispričala je jednom prilikom Snežana.


Najnovije objave