back to top
NaslovnicaVestiVULIN RAZGOVARAO SA ŠOJGUOM I KOLOKOLCEVIM: Potpredsjednik Vlade Srbije sa političkim, bezbjednosnim...

VULIN RAZGOVARAO SA ŠOJGUOM I KOLOKOLCEVIM: Potpredsjednik Vlade Srbije sa političkim, bezbjednosnim i vojnim vrhom Rusije

Potpredsjednik Vlade Republike Srbije, Aleksandar Vulin, prilikom zvanične posjete Moskvi, susreo se sa najvišim zvaničnicima Ruske Federacije iz političkog, vojnog i bezbjednosnog sektora te zemlje.

ВУЛИН РАЗГОВАРАО СА ШОЈГУОМ И КОЛОКОЛЦЕВИМ: Потпредседник Владе Србије са политичким, безбедносним и војним врхом Русије

Foto: Tanjug/MUP Srbije

- Advertisement -

Aleksandar Vulin, potpredsjednik Vlade Republike Srbije, razgovarao je sa sekretarom Savjeta bezbjednosti Ruske Federacije, Sergejem Šojguom, kao i sa ministrom unutrašnjih poslova Ruske Federacije, Vladimirom Kolokolcevim.

U prijateljskoj atmosferi, sreo se i sa zvaničnicima Ministarstava odbrane Ruske Federacije i visokim rukovodiocima vojno-industrijskog kompleksa Rusije. Također, vodio je značajne razgovore sa vrhom najvažnijih bezbjednosnih službi Ruske Federacije (FSB, SVR i FSO).

Srpski potpredsjednik vlade uspješno je komunicirao i sa zamjenikom ministra vanjskih poslova Ruske Federacije, Aleksandrom Gruškom, koji je prenio zahvalnost ministru Sergeju Lavrovu za podršku Srbiji u Generalnoj skupštini UN i glasanje protiv sramne rezolucije o Srebrenici.

BONUS VIDEO: N1 I ALBANCI ZAJEDNO ŠIRE LAŽI PROTIV SRBIJE: Ovo je dokaz da Milica Nikolić govori istinu
Izvor: ( www.novosti.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

LEPOTICA KOJA JE RADOVALA VUJOVIĆU RODILA DETE: Glumac je mesecima krio od javnosti, niko nije znao za njihovu tajnu

Čuli ste vijest da je glumac Radovan Vujović nedavno postao otac ćerkice Olge sa...

STANOJEVIĆ NAKONATRAZIJE PROTIV DINAMA: “Imamo želju da pokušamo napraviti nešto”

Sutra od 20 sati, fudbaleri Partizana gostuju kijevskom Dinamu U sklopu prvog meča drugog kola...