NaslovnicaAlo.rsZA ERIKU IZ SUBOTICE JE UZGAJANJE KRAVA NAJLEPŠI POZIV Nikada ga ne...

ZA ERIKU IZ SUBOTICE JE UZGAJANJE KRAVA NAJLEPŠI POZIV Nikada ga ne bi menjala za drugi

Objavljeno:

Mlada se udala i sa porodicom svog supruga počela je da se bavi poljoprivredom, baštovanstvom i prodajom povrća na pijaci.

– Kako su godine prolazile, polako smo počeli sve više i više da se bavimo stočarstvom i vec 35 godina se bavimo sa gajenjem muznih krava. U poslednje 22 godine smo u kooperaciji sa Imlekom i ostvarujemo izuzetnu saradnju kroz predaju mleka. Posedujemo laktofriz i trenutno imamo jedanaest muznih krava, dve steone junice, devet teladi i za potrebe našeg domaćinstva šest tovljenika.

Erika želi da istakne da je zadovoljna svojim životom i poslom kojim se bavi njeno gazdinstvo.

– Nikada ne bih promenila svoj životni poziv jer mislim da ne postoji lepši posao od mog. Mnogo se radi, ali mi uvek ostane vremena za decu i dvoje unučadi, ali i za brojne hobije u kojima je dekorisanje uvek u prvom planu.

Podsetimo, pored vaših prijava za “Najdomaćina 2023” žiri će koristiti i jasno definisane kriterijume da izdvoji 100 najboljih poljoprivrednih gazdinstava u Srbiji, od kojih će nakon toga izdvojiti 11 najboljih.

Projekat se organizuje uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Privredne komore Srbije, a Blic će kao medijski partner okupiti najrelevantije stručnjake i zvaničnike agro sektora i spojiti ih sa najboljih srpskim poljoprivrednicima.

*Gazdinstvo: Domaćinstvo je u vlasništvu Erike Horvat Samu

*Mesto: Subotica

*Naziv farme: “Poljoprivredno gazdinstvo Erika Horvat Samu”

*Delatnost: stočarstvo

*Dalja prerada: ne

*Mreže: ne

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad – Ewine Goelt

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Najnovije objave