back to top
NaslovnicaVestiZA NJEGA JE "STRAŠNA MAŠINA", A ZA SRPSKI NAROD JEDAN OD NAJVEĆIH...

ZA NJEGA JE “STRAŠNA MAŠINA”, A ZA SRPSKI NAROD JEDAN OD NAJVEĆIH SINOVA: Vučić je podvigom u Njujorku ispisao stranice istorije (VIDEO)

Diplomatski napori Beograda, dani i noći razgovora uoči glasanja o rezoluciji o Srebrenici pred Generalnom skupštinom, urodili su plodom – dokument je prošao, ali je pobeda Zapada – Pirova.

ЗА ЊИХ ЈЕ СТРАШНА МАШИНА, А ЗА СРПСКИ НАРОД ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ СИНОВА: Вучић је подвигом у Њујорку исписао странице историје (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Advertisement -

Čak je i Zlatko Lagumdžija odao priznanje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na energiji i snazi u borbi protiv rezolucije o Srebrenici.

Stalni predstavnik Sarajeva u UN priznao je za FTV da se nikada u svom životu nije suočio sa protivnikom ili, kako je preciznije naveo, sa “strašnom mašinom”, koja je uložila toliko energije i snage da smanji uticaj njega, njegovog tima, glavnih sponzora, kosponzora i ostalih evroatlantskih saveznika.

Osim toga, Lagumdžija se osvrnuo i na potez predsednika Vučića koji se usred GS UN ogrnuo srpskom trobojkom, a kako je rekao, to nikada ranije nije bilo viđeno.

Predsednik Vučić se žrtvovao za svoj narod i zemlju. Ne zanima nas kako će “strašna mašina” Vučić završiti u istoriji onih koje je pobedio, jer ono što je važno jeste da će u srpskoj istoriji završiti kao jedan od njenih najvećih sinova.

Izvor: ( www.novosti.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

STRAŠNA NESREĆA U BARU: Mladić povrijeđen u sudaru motora i automobila

Teška saobraćajna nesreća u Baru, mladić star 20 godina teško povrijeđen Popodne je došlo do...

Situacija koja je Novaka ostavila u ŠOKU: Trebalo je da se porodi na stadionu? Nikada nisam bio u ovoj poziciji…

Specijalni izveštač Kurira iz Londona, Vuk Brajović U danu dva velika sportska finala – Đoković-Alkaraz...

STRAŠNA NESREĆA U BARU: Mladić povrijeđen u sudaru motora i automobila

Teška saobraćajna nesreća u Baru, mladić star 20 godina teško povrijeđen Popodne je došlo do...