NaslovnicaZabavaZA NJU KAŽU DA JE ŽENA IZ SENKE Ceo život je stajala...

ZA NJU KAŽU DA JE ŽENA IZ SENKE Ceo život je stajala iza Cece: Ove detalje o Lidiji Ocokoljić niste znali

Lidija je skoro 20 godina u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem, iz koga ima čak četvoro dece.

Foto: Miloš Nadaždin / Ringier

Lidija Ocokoljić

– Moja sestra će biti jako blizu kada se budu preselili. Anastasija planira da bude u Španiji, Veljko je u Titelu, ali i sestra i sin i snajka su tu uvek kad god ja poželim biće tu i za mene i uz mene – rekla je Ceca u emisiji “Ceca show”.

– Potpuno u mirnom kraju, imaju divnu terasu. Kao travica terasa, isto da može da se sedne. Mi smo živele u iznajmljenoj kući dok se kuća završavala. Tamo gde smo živeli, tu isto u kraju, totalno zavučena kuća, a odmah iza placa šuma. Mir samo čuješ cvrkut ptica. Preselimo se ovamo, bio je jul mesec, po celu noć turiraju motori, puštaju mi moje pesme do daske… Ustajem luda! I kažem Željku da mislim da u ovoj kući neću moći da živim i kaže on meni – navići ćeš se! I evo sad ne čujem ništa. Kad legnem da spavam, spavam kao da sam na najmirnijem i najtišem mestu – rekla je Ceca.

Predrag i Lidija Ocokoljić

Foto: Zoran Lončarević / Ringier

Predrag i Lidija Ocokoljić

Popularna pevačica nije krila da joj prijaju mir i tišina, kao i da i njenoj sestri to treba.

– Nije mi neobično, prija mi. Kada pričamo Lidija i ja kada svi odu negde svojim obavezama, a ono tišina i mir u kući, ne ulaze, ne izlaze… Odmaramo mozak i kažemo jedna drugoj – kakva milina. I ona je željna mira kao i ja – kaže Ceca.

Inače, Lidija Ocokoljić je najveća podrška svoje sestre. Ne eksponira se u javnosti, ali je zaslužna za svaki Cecin uspeh i njena je desna ruka, zbog čega mnogi kažu da je ona žena iz senke bez koje Ceca ne bi bila Ceca.

Ceca Ražnatović

Foto: Blic TV / Ringier

Ceca Ražnatović

– Moja sestra, pored toga što je moj anđeo čuvar, je i moj saborac u svemu. Apsolutna mi je podrška. To je već opštepoznato. Neko je ko zaista brine o meni i uvek je bila tu za mene, od privatnog do poslovnog života. Jedino u javnosti nikada nije volela da se eksponira. Ni kada smo bile klinke nije je interesovao javni život, za razliku od mene. Želela sam ovo što danas radim i uživam u tome – pričala je Ceca.

Predrag i Lidija Ocokoljić

Foto: Zoran Lončarević / Ringier

Predrag i Lidija Ocokoljić

Iako takođe ima talenat za muziku, nju pevanje nikada nije interesovalo.

– Nikada nisam želela da se eksponiram, zato što to nije moj deo života. Nisam javna ličnost, nije bilo potrebe za tim. Moja podrška porodici se podrazumeva. U poslovnom delu zna da ima težih momenata, ali ima i prelepih. Snalazimo se svih ovih godina – priča Ocokoljićeva.

– Srećna sam što imam toliko veliku porodicu, jer je to blagoslov od Boga. Razumeće me ljudi koji imaju velike porodice o čemu ja govorim. Imamo uzraste svih godina. Samo znam da moja sestra i ja nikada nećemo ostariti, jer smo stalno u tinejdžerskim danima – nadovezuje se uz osmeh Ražnatovićka.

Kako je Veljko čestitao Lidiji rođendan, pogledajte u našem narednom tekstu.

Najnovije objave