back to top
NaslovnicaZabavaZBOG OVOG OČUHA SVI LIJU SUZE: Godinama je odgajao TUĐE DIJETE kao...

ZBOG OVOG OČUHA SVI LIJU SUZE: Godinama je odgajao TUĐE DIJETE kao svoje, a onda mu se OVAKO VRATILO: “Prigrlio te je u ljubavi…”

Na društvenoj mreži Instagram objavljen je video koji je mnogima naterao suze na oči. Video traje kratko, međutim sasvim dovoljno da nam pokaže da je krvna veza nekada potpuno beznačajna, i da su mnogo bitniji ljubav i pažnja koji stvaraju najjače veze među ljudima.

Ovo nam je dokazala jedna devojka s kojom je upravo takvu vezu izgradio njen očuh koji ju je odgajao 25 godina. On je za nju bio tata u pravom smislu te reči, pa je odlučila da mu jednim gestom pokaže koliko joj znači i kolliko mu je zahvalna za to što je za nju kao roditelj bezuslovno bio tu sve vreme.

Naime, devojka se porodila i na svet donela prelepu devojčicu. Odlučila je da priredi svom tati jedno iznenađenje i da snimi njegovu reakciju. Pitala ga je: “Pogodi kako se preziva!”, misleći na svoju ćerkicu. Kada ju je pitao: “Kako?”, njen odgovor mu je izazvao suze radosnice i lavinu emocija.

- Advertisement -

Devojka je odlučila da njena ćerka nosi prezime “Bojd”, koje je prezime njenog očuha, odnosno deke male devojčice. Odlučila je da devojčica nastavi porodičnu tradiciju deke s kojim nema krvnu vezu, ali veza koju imaju je mnogo jača od one biološke. Reakcija ponosnog i presrećnog deke nam govori koliko mu ovo znači.

Komentari korisnika na ovaj video su brojni: “Prelepo i preemotivno”, “Bravo! Divno! Toliko emocije u tako malo sekundi”, “Svaka čast kako ju je odgajio. A njemu poštovanje. I ona zaslužuje poštovanje, nagradila ga je time da unuka nosi njegovo prezime”, “Bravo, dala si detetu prezime čoveka koji te je othranio i pružio ti lepo detinjstvo”, “Ih, koliko emocija, bravo, ljudi”.

Jedna korisnica je prokomentarisala: “Šta ima veze što je očuh, možda je gledao bolje nego otac. Maćeha i očuh su samo ružni nazivi, a druga je ostavila komentar koji je je u stvari suština cele priče: “Nije roditelj koji napravi dete, roditelj je koji te gaji i vaspitava. Roditelj je onaj koji te gaji i zna svaku tvoju bol i radost, to je pravi roditelj!”

(Kurir.rs/M.F.)

Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

Oslobodite se nelagodnosti i olakšajte sebi: Ne morate trpjeti danima zbog bolova u leđima!

Bolovi u leđima - Spinemax LD1 dekompresioni pojas Bolovi u leđima mogu biti prolazni, ali...

Ratni veteran ubio rođenu majku u staračkom domu, pucao u nemoćne ljude i zaposlene: Petoro mrtvih – sve žene, ima ranjenih

U Daruvaru hrvatski ratni veteran ubio 5 ljudi, uključujući majku i staračke domove Nezvanično, hrvatski...

Pozdrav, brate: Meštanin se susreo LICEM U LICE sa Hajrizijem, evo šta mu je TRAZIO! Kako je pomogao policiji da PRONAĐU MONSTRUMA

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić opisao je danas kako je izgledala potraga za albanskim...