back to top
NaslovnicaZabavaŽENA ADEMA LJAJIĆA se porodila daleko od Srbije i rodila ćerku kojoj...

ŽENA ADEMA LJAJIĆA se porodila daleko od Srbije i rodila ćerku kojoj su dali ARAPSKO IME: Zubejda ima posebno značenje – nosi ga i poznata ljepotica

Zubejda Buba Brećković je rodila djevojčicu u jednoj bolnici u Istanbulu. Njeno ime je Iman, koje potiče iz arapskog jezika i znači “vjerovanje, onaj koji vjeruje”.

Najpoznatija Iman na svijetu je supruga legendarnog Dejvida Bouvija, somalijska ljepotica i manekenka.

Interesantno je da se Adem sa svojom suprugom poznaje još iz djetinjstva, jer su zajedno pohađali istu školu, ali tada između njih nije bilo ničega. Nakon završetka prethodne veze, fudbaler je počeo družiti se sa umjetnicom, a zatim su započeli vezu koja je trajala godinama.

- Advertisement -

Inače, Buba Bećković je slikarka iz Novog Pazara. Ima iza sebe brak i dvije kćerke, a u februaru 2023. godine rodila je djevojčicu sa fudbalerom.

Adem je nedavno pravio nered u jednom hotelu. Podsjetimo, Adem Ljajić se nedavno našao u centru skandala kada je u ranim jutarnjim satima napao recepcionera, uhvatio ga za kragnu i prijetio tučom.

Prilikom razgovora sa Ademom Ljajićem, on je odbio pokazati ličnu kartu, vrijeđao je i prijetio policijskim službenicima, zbog čega je priveden. Također je prijetio patrolama da ih je vidio i da će ga pamtiti, a po dolasku u policijsku stanicu, prijetio je riječima “Sve ću vas pobiti kao štene”.

Adem je smješten u hotel zajedno sa igračima i rukovodstvom FK Novi Pazar, a Policijska stanica Novi Beograd ima uspostavljen skraćeni režim obezbjeđenja objekta smještaja ekipe.

(Telegraf)
Izvor: ( www.blic.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

STRAŠNA NESREĆA U BARU: Mladić povrijeđen u sudaru motora i automobila

Teška saobraćajna nesreća u Baru, mladić star 20 godina teško povrijeđen Popodne je došlo do...

Situacija koja je Novaka ostavila u ŠOKU: Trebalo je da se porodi na stadionu? Nikada nisam bio u ovoj poziciji…

Specijalni izveštač Kurira iz Londona, Vuk Brajović U danu dva velika sportska finala – Đoković-Alkaraz...

STRAŠNA NESREĆA U BARU: Mladić povrijeđen u sudaru motora i automobila

Teška saobraćajna nesreća u Baru, mladić star 20 godina teško povrijeđen Popodne je došlo do...