back to top
NaslovnicaZabava"ŽENE SU GA FLERTOVALE ISPRED MOJIH OČIJU" Pevačica iskreno priča o svom...

“ŽENE SU GA FLERTOVALE ISPRED MOJIH OČIJU” Pevačica iskreno priča o svom fudbaleru mužu, otkriva detalje iz njihovog zajedničkog života i svoj najveći strah.

Osim svoje ljepote, Tamara je Darku očarala i svojim kulinarskim sposobnostima, a kako kaže, u jednom periodu je imala problema sa viškom kilograma zbog njene kuhinje.

– Jednom mi je rekao: “Prestani da kuvaš, dosta je”. Moraš prestati da kuvaš, znači u ovom periodu ne smiješ da kuvaš, jer svaki dan sam ga dočekivala sa treninga sa tri, naravno, obroka. Tako da je dodao par kilograma, morala je malo da prestane da jede, mora malo da se hrani zdravije. Jer ja zaista volim da kuvam. Pogotovo te neke recepte od svoje bake i svoje mame. To su uglavnom kuvana jela. Vrlo dobro znamo kako to može biti kalorično – kaže pjevačica.

Tamara Milutinović sa mužem

- Advertisement -

Tamara Milutinović sa suprugom

Ona danas živi mirnim i porodičnim životom, te ističe da je njen suprug veoma sličan njoj.

– Ja sam žensko, normalno da razmišljam i o torbama, odjeći i cipelama, sve je to normalno. Ali, apsolutno vodimo jedan potpuno normalan život i jako sam sretna zbog toga. Jako sam sretna što sam pronašla muškarca koji je jako sličan meni. Jako sličan meni, a potpuno drugačiji od mene. Eto, ako mogu tako reći. Ko razumije, shvatit će. Možda je rano govoriti o našem savršenom odnosu. Tek smo četiri godine skoro zajedno, ali za sada je to, evo, da kucnemo u drvo, da se ne promijeni.

Tamara Milutinović sa mužem

Tamara Milutinović sa suprugom

- Advertisement -

Od straha koji je prati, Milutinovićka se dotakla svog velikog straha.

– Uhvatila sam sebe jednog trenutka, jer volim tu brzu vožnju. I prije nego što sam postala majka, bila sam jako… Ne znam kako to nazvati, ali… Od kada sam postala majka, potpuno sam se smirila. Jer uvijek razmišljam, Bože, šta ako se meni nešto desi? Znaš, šta ako se meni nešto desi? Do sada nisam razmišljala tako, jer sam bila, ponavljam, neustrašiva. Ali, od kada sam je dobila, sada razmišljam, šta ako se meni nešto desi? Znam da će se neko brinuti za nju, ali mislim da to nitko neće moći kao ja.

Prije mjesec dana Tamara je sa suprugom Darkom organizirala gala svadbeno veselje o kojem se danima pričalo. Na pitanje da li se odmorila, bila je vrlo jasna:

– Još se nisam odmorila, jer svaki dan nešto novo, slike i snimci i uvijek nešto. Još uvijek nisam stigla objaviti slike na Instagram, eto, to recimo, sad sam se svetila. Ali bilo je predivno. Svi su mi rekli, svaka čast, kakva je hrana bila. Ja čak nisam ni ušla u bife. Znači, ja uopće ne znam što je bilo od hrane…


Izvor: ( www.blic.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave

TAMNA TAJNA DIVLJIH MILIJARDERSKIH ŽURKI: Telefoniranje ZABRANJENO zbog ORGIJANJA, a najgore od svega je “Nudili su mi…”

Ko kaže da štreberi ne znaju da se provode? Mnogima su poznate kontroverzne žurke...

BAŽDAR POTPISAO ZA SARAGOSU I VERIO DEVOJKU NA JEDAN DAN KOJI ĆE PAMTITI! Prosidba na reci, ove fotke su postale hit na Instagramu! FOTO

Kakav dan za mladog i talentovanog srpskog fudbalera Sameda Baždara! Samo nekoliko sati nakon...

Potpuni preokret: Četiri astrološka znaka doživjet će neočekivanu radost i sreću krajem jula.

Ovaj period do početka avgusta je vrlo uzbuđujući u svijetu astrologije. Pozitivna kozmička poravnanja...