NaslovnicaZabava"ŽENE SU IZGUBILE POŠTOVANJE PREMA SUPRUGU" Sloboda Mićalović stavom o braku izazvala...

“ŽENE SU IZGUBILE POŠTOVANJE PREMA SUPRUGU” Sloboda Mićalović stavom o braku izazvala lavinu komentara

Snimak koji je nastao pre nekoliko godina, kada je Sloboda u emisiji “Balkanskom ulicom” pričala o junakinji Simki Katić koju je tumačila u ekranizaciji “Korena”, počeo je da kruži gorepomenutom društvenom mrežom.

Blic preporučuje

IMA 42 GODINE, A IZGLEDA UPOLA MLAĐE Sloboda Mićalović nema skoro nijednu boru na licu, evo i kako: “Nikad ne preskačem to pred spavanje”

(PAPARACO) Sloboda Mićalović NEPREPOZNATLJIVA NA AERODROMU, sa kačketom i u trenerci ljudi se okretali za njom – ovakvu je nikada nismo videli

Foto: Milan Ilić / Ringier

Sloboda Mićalović

Govoreći o položaju žena u braku “tada i sada” iznela je stav da “ne poštujemo muževe” i time izazvala veliku pažnju korisnika ove društvene mreže.

– Mislim da smo se promenile, ali na gore. Mi smo se emancipovale i tražile da budemo nezavisne, ali mislim da smo time sebi napravile veliki problem. Ja imam 37 godina i nisam sigurna da bih mogla da živim kao što je Simka živela. Prija mi da budem svoja, da imam svoje parče hleba, da se ja nešto pitam, sve što je tada bilo nemoguće i nedopustivo. Ali, tešku stvar smo sebi zadale – da budemo i majke i domaćice, i uspešne žene i supruge, i lepe i negovane – rekla je Sloboda i dodala:

Sloboda Mićalović

Foto: Milan Ilić / RAS Srbija

Sloboda Mićalović

– Mi smo danas izgubile taj odnos, odnosno poštovanje prema suprugu. Vrlo smo brze na jeziku, a to nas onda košta. One su bile mudrije. Čini mi se da je ženama po prirodi dato da budu mudre, a muškarcima je data snaga. Mislim da to malo koristimo, više bismo mi da se bijemo sa njima rečima, da budemo mi jake, a ne treba, prosto ne treba.

Video: Ovde Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković proslavljaju Veliki petak

Ovde Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković proslavljaju Veliki petak

Najnovije objave