back to top
NaslovnicaHronikaDRAMATIČNA SCENA NA GRANICI U SRBIJI: Policajci pretraživali sumnjiva vozila i ostali...

DRAMATIČNA SCENA NA GRANICI U SRBIJI: Policajci pretraživali sumnjiva vozila i ostali ZANEMEŠTENI: Kako su mislili da prođu neopaženo sa ovim? (FOTO)

Da praznične gužve ne zaustave carinike u otkrivanju krijumčarenja, svjedoče brojne zaplijene tokom praznika. U proteklim danima, na prelazima širom Srbije otkrivena je razna roba: BMW, garderoba, obuća, marihuana u energetskom piću, luksuzni nakit i slatkiši s kanabisom.

Najvrijedniji predmet zaplijenjen je BMW M5 iz 2018. godine, vrijedan skoro 61 hiljadu evra, koji su carinici zatekli na prelazu Horgoš na prikolici kombija. Vozač je tvrdio da nema šta prijaviti, ali je otkriveno da ne posjeduje radnu vizu ni boravak u inostranstvu. Zbog toga je BMW privremeno zadržan.

Na prelazu Gradina, putnik je pokušao krijumčariti marihuanu u prepravljenoj konzervi energetskog pića. Na aerodromu, putnik je pokušao proći s velikom količinom neprijavljene robe, uključujući nakit i modne brendove. Pored toga, na Kelebiji su otkriveni psihoaktivni slatkiši.

- Advertisement -

Važno je da putnici prijave robu koju donose sa sobom iz inostranstva, inače će se suočiti sa sankcijama.
Izvor: ( www.kurir.rs / Ibna.rs )

- Advertisement -

Najnovije objave